Creatief onderlegd? Leuke lintjes online

Ik heb altijd heel veel sympathie gehad voor mensen die creatief onderlegd zijn. En met creatief onderlegd bedoel ik ook echt dat ze heel wat kunnen. Van het schilderen van de mooiste aangezichten tot het knutselen van de leukste surprises. Helaas ben ik zelf niet zo creatief als de mensen die ik hiervoor beschreven heb, maar dat zegt natuurlijk niet dat ik geen tips kan geven over het creatief bezig zijn. Zeker niet omdat ik inmiddels heel wat leuks adressen heb kunnen verzamelen waar creatieve mensen zich op uiteenlopende manier kunnen uitleven. In de komende alinea’s zal ik over een paar van die adressen een nadere toelichting geven.

Tekenspullen

Zo heb ik een adres in het centrum van Rotterdam gevonden die helemaal thuis is op het gebied van tekenen en kleuren. Een potlood in een onmogelijk kleur op de kop tikken? Ik weet zeker dat je bij die winkel zult slagen. Ben je op zoek naar een ander specifiek iets op het gebied van kleuren en tekenen? De kans is groot dat je ook daarvoor aan het juiste adres bent bij deze specialist in Rotterdam. Stuur me een privébericht en ik zal je het adres van deze winkel zo snel mogelijk toesturen.

Het internet

In de vorige alinea kwam een voorbeeld uit de praktijk naar voren: een winkel in het stadscentrum van een grote stad in Nederland. Maar ook virtuele winkels herbergen vaak mooie geheimen. Wat te denken van de vele online winkels die het internet rijk is op het gebied van creativiteit? Leuke lintjes online op de kop tikken? Geen probleem. Er zijn zat webshops te vinden waar je leuke lintjes online kunt aanschaffen. Overigens blijft het niet alleen bij leuke lintjes online. Noem een hulpmiddel om het creatief bezig zijn te bevorderen en je vindt het geheid op ons wereld wijde web.