Inspiratie voor kraamcadeau voor een jongen

Hoera, en toen werd je broer, zus, vriend, vriendin, neef, nicht of collega een ouder. Een mooi kindje, die je natuurlijk zo snel mogelijk in het echt wilt zien. Als je op kraamvisite gaat, kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Veel mensen nemen bijvoorbeeld een babykleertje mee of geven iets anders leuks. Omdat het voor sommige mensen nogal moeilijk is om iets leuks te verzinnen, zet ik in mijn blog van vandaag inspiratie voor een kraamcadeaus voor een jongen en inspiratie voor een kraamcadeau voor een meisje op een rijtje. Hopelijk heb je er wat aan.

 

Meest gegeven cadeau

Het is altijd leuk om iets origineels te overhandigen aan de kersverse vader of moeder van het geboren kindje. Wil je echt origineel zijn, ga dan niet naar de winkel om iets van babykleren te kopen. Ouders worden overladen met babykleertjes. Hartstikke leuk en handig natuurlijk, maar niet bepaald creatief en origineel. Nee, wil je creatief of origineel zijn, kom dan zelf in actie.

 

Naaimachine

Kruip bijvoorbeeld achter de naaimachine. Om een babykleertje te maken (dat is toch anders als je dit zelf gemaakt hebt) of iets anders leuk. Een leuk kraamcadeau voor een jongen kan ook een zelfgemaakte trappelzak zijn. Een ander leuk cadeau, voor zowel jongens als meisjes, is iets dat ik hier maar even ‘de poef’ noem. Het principe is simpel: je vult een zelfgemaakte stof met inhoud en op die zak maak je een tuigje, waarin de baby vastgezet kan worden. Hierdoor heeft de baby zeg maar een eigen poefje.

 

Kraamcadeau voor een jongen

Ik moet eerlijk zeggen dat het voor een jongen vaak nog moeilijker is om een leuk cadeau te vinden dan voor een meisje. Maar een leuk voorleesboekje doet het ook altijd goed. Het boekje is de eerstkomende jaren weliswaar nog niet te gebruiken, maar wat maakt dat nu eigenlijk uit? Op vele sites kunt u makkelijke een leuk kraamcadeau jongen bestellen.