Over Born Today

Born Today is een blog over feesten en partijen. In de ruimste zin van het woord en alles wat erbij komt kijken? Zo kun je handige cadeautips tegen kunnen komen voor een kleine verjaardag, maar ook bijvoorbeeld tips en agenda’s van grote festivals in Nederland en de rest van de wereld.

Born Today is ben ik gestart vanuit mijn passie voor feesten als Carnaval, Oktoberfesten en grote festivals als Pinkpop en Lowlands. Op een website als Partyflock na zijn er weinig websites waar je informatie kunt vinden over dit soort grote podia. Bovendien is er helemaal weinig te vinden over normale verjaardagen en jubileumfeesten. Wat kun je geven? Waar moet je aan denken als je iets gaat organiseren?

Met deze blog wil ik in dat gat springen en mensen vooruit helpen met handige tips die ik door het jaar tegenkom. Heb je zelf een leuke toevoeging voor mijn blog? Laat het me dan weten!

 

Groeten,

Mark